Ziare.com si Editura Meteor Press te invita in aceasta saptamana sa participi la concursul in urma caruia poti castiga cartea “Domeniul Flambards” de K.M.Peyton.

Pentru a participa la concurs scrie intr-un comentariu un alt volum scris de K.M.Peyton.Foto: Editura Meteor Press

Christina, o fata de doisprezece ani, e trimisa sa locuiasca cu unchiul ei la marea lui mosie de la tara, Flambards. Dar ceea ce candva fusese un loc al bogatiei si al elegantei, misunand de majordomi, servitori, lachei si grajdari, acum este in stare de deteriorare avansata.

Unchiul ei este aspru si dominator, iar varul ei, Mark, este egoist. Numai recent descoperita sa pasiune pentru calarie si prietenia cu varul sau Will ii ofera o evadare din tensiunile caminului scindat.

Dar pe masura ce lumea se schimba in jurul lor, Christina trebuie sa faca niste alegeri care vor afecta nu numai viitorul ei, dar si supravietuirea domeniului Flambards si a tot ceea ce simbolizeaza el.

Concursul se desfasoara in perioada 16-22 decembrie. Castigatorii premiilor vor fi instiintati printr-un email despre procedura prin care pot intra in posesia cartilor. Daca unul dintre acestia nu raspunde in termen de doua saptamani la e-mail, va fi ales un alt castigator.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *