a declarat, sâmbătă seara, la România TV, că Ludovic Orban nu va avea nicio emoție să treacă bugetul în Parlament, deși Klaus Iohannis i-a propus să o facă prin asumarea răspunderii parlamentare.

Fostul lider PSD a reamintit declarațiilor șefilor din PNL care spuneau, înainte de a ajunge la putere, că nu vor primi parlamentari din PSD sau cu trecut pesedist.

”Au zis că nu iau traseiști. Și Klaus Iohannis, și Rareș Bogdan și Orban. Săptămâna asta au luat de la PSD. Am înțeles că vor veni cu bugetul ca să îl treacă prin asumare. E cea mai mare greșeală. Va trece, nu e problemă, au majoritate. În opoziție o să fim vreo 15.

Dacă ai votat guvernul Orban, nu mai ești traseist. Ei dau afară amantele altora și le pun pe ale lor. Nu rezolvi problema în felul ăsta.

Aș vota o moțiune de cenzură, chiar aș iniția-o pe o temă de importantă. Nu avem numărul necesar, dar o să inițiem. Dacă vor veni cu tăieri de pensii și salarii fără să spună ce pun în loc.

Dacă nu măresc pensiile așa cum au promis, cu 40%, nu cred că pensionarii vor ieși în stradă ca să se bată cu jandarmii. Ar trebui să le spună adevărul.”, a spus Victor Ponta.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *