Elena Hărătău a anunțat conducerea Camerei Deputaților că şi-a încetat activitatea ca deputat în grupul parlamentar al PSD şi va activa în grupul parlamentar al PNL, începând din 4 decembrie.

Deputatul PSD Bacău – Elena Hărătău declara, în luna octombrie, că moţiunea de cenzură prin care a fost demis Guvernul Dăncilă nu este altceva decât ”un os de ros pentru candidaţii opoziţiei la Preşedinţie”.

”Singura preocupare a liderilor Opoziţiei este ca România să intre în criză economică şi apoi să dea vina pe PSD! În răstimpul în care toate partidele ţării s-au coalizat şi au depus o nouă moţiune de cenzură, PSD a dovedit că nu abandonează românii, ducând la îndeplinire toate angajamentele pe care şi le-a luat faţă de fiecare categorie socială în parte!”, susţinea Elena Hărătău pe 4 octombrie.

Elena Hărătău nu a votat la moţiunea de cenzură, dar a votat în schimb învestirea Guvernului Orban. A fost exclusă ulterior din PSD.

Într-o situaţie similară se află şi fostul social-democrat deputatul Mihăiţă Găină, care şi-a dat demisia din PSD la 1 octombrie şi a votat în favoarea moţiunii de cenzură ce a contribuit la căderea Guvernului Dăncilă.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *