Fostul presedinte al PSD Viorica Dancila a declarat miercuri ca in privinta datoriilor financiare pe care le are partidul “nu este nimic care sa creeze semne de intrebare”.

“Bun, au fost datorii si inainte, sunt si acum, au fost si datorii care au fost preluate, eu cred ca se va face o inventariere a datoriilor si cred ca nu este nimic care sa creeze semne de intrebare (…). Nu am o evidenta clara, eu cred si sunt sigura ca exista document pentru fiecare cheltuiala facuta la partid, nimeni nu si-ar fi permis sa faca o cheltuiala care sa nu fie dublata de actele justificative”, a afirmat Viorica Dancila la finalul sedintei CExN al PSD, intrebata despre “datoriile mari” inregistrate de PSD.

Aceasta in conditiile in care surse din PSD vorbesc despre datorii de 15 milioane de euro ale partidului. Presedintele interimar, Marcel Ciolacu, nu a dorit sa confirme suma exacta, dar a precizat ca PSD isi va plati toate datoriile.

Ea a precizat ca nu are de unde sa stie situatia exacta a datoriilor inregistrate in campania pentru alegerile prezidentiale, dar si-a exprimat convingerea ca se va face, cu toate documentele, “justificarea” acestor datorii.

Intrebata despre decizia unei instante din Iasi care obliga PSD sa precizeze suma platita pentru o deplasare cu elicopterul a sa in judetul Iasi, Viorica Dancila a raspuns: “A fost un drum cu elicopterul, a fost platit din banii de la partid, eu cred ca ar trebui sa faca mai multe cercetari legate de anumite persoane care au folosit bani publici”.

“Eu nu am folosit bani publici, deci acest lucru il justific in fata colegilor de la partid, nu este nimic care sa fie ascuns, dar eu stiu alte persoane care au folosit bani publici, dar nu au fost sanctionate”, a completat ea.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *