„Vad ca doua asociatii de magistrati ii cer lui Iohannis, Orban si Predoiu “masuri rapide” pentru a “repune” legile justitiei in acord cu “statul de drept”, citand in acest sens rapoartele Comisiei de la Venetia, GRECO si MCV. Cel putin una dintre aceste asociatii a mintit si dezinformat aceste foruri internationale, punandu-le intr-o situatie foarte delicata, pentru ca si-au asumat in aceste rapoarte pozitii contrare adevarului, compromitandu-le reputatia.

In cazul Comisiei de la Venetia, cel putin, aceasta si-a corectat unele pozitii din raportul preliminar in raportul final pe legile justitiei si in urma unei corespondente pe care am avut-o cu ea anul trecut, cand eram in SUA. Saptamana viitoare am sa va dau mostre de asemenea minciuni si dezinformari.

A venit timpul sa se faca lumina si sa vada toti romanii cum sunt mintite si dezinformate aceste institutii internationale de grupuri de interese din Romania care, sub pretextul apararii statului de drept, de fapt submineaza democratia si statul de drept din Romania in vederea mentinerii controlului asupra justitiei”, a scris Terhes pe Facebook.

Ministrul Justiției în acea perioadă era Tudorel Toader.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *