Social

Imagini rare cu Ilie Ceauşescu, fratele lui Nicolae Ceauşescu, descoperite de realitatea.net după aproape 30 de ani. Asemănare izbitoare!

Realitatea.net a descoperit în arhive câteva imagini cu Ilie Ceauşescu, realizate la procesul la care fratele fostului dictator a luat parte imediat după 1990.

Fotografiile sunt extrem de valoroase, întrucât sunt printre puţinele mărturii vizuale cu acesta. La o căutare pe Google, apar foarte puţine imagini cu fratele lui Nicolae Ceauşescu, care se repetă pe mai multe site-uri.

Astfel, lumea poate constata acum cât de mult semăna Ilie Ceauşescu cu fratele său, Nicolae Ceauşescu. De altfel, în noaptea de 21 decembrie 1989, Ilie Ceauşescu a ieşit din sediul fostului CC al PCR în stradă, pentru a coordona reprimarea manifestanţilor, iar martorii oculari au susţinut că l-au văzut pe Nicolae Ceauşescu, din cauza asemănării izbitoare.

Ilie Ceauşescu a murit în 2002, la 76 de ani, în urma unor complicaţii cauzate de o pneumonie, în timp ce Nicolae Ceauşescu a murit în 1989, la 71 de ani, executat la Târgovişte. Între cei doi era o diferenţă de 8 ani, fostul şef de stat fiind fratele mai mare.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA IMAGINILE!

Notă: imaginile au fost descoperite recent de jurnalistul realitatea.net, Cristian Otopeanu

.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *