Biroul Electoral Judetean (BEJ) Cluj a pregatit bomboane calmante, antistres si antisomn pentru membrii sectiilor de votare, in momentul cand vor ajunge cu procesele-verbale cu rezultatele votului si cu sacii cu buletinele de vot.

“Am pregatit pentru duminica seara bomboane antistres, antisomn si bomboane calmante, pe care le vom imparti membrilor sectiilor de votare care vor aduce la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca materialele electorale – procesele-verbale cu rezultatele votului, sacii cu voturi, tabletele etc.

Sunt bomboane cu cafea, contra somnului, sau cu gust de eucalipt, cu efect antistres, dar si bomboane calmante cu lapte si caramel. Este o actiune gandita ca recompensa pentru cei care au stat ore intregi in sectiile de votare si care sunt obositi. Ne-am gandit sa le indulcim acestora timpii de asteptare la predarea materialelor electorale”, a declarat un reprezentant al BEJ Cluj.

El a mai spus ca a pregatit peste 2.000 de bomboane, astfel incat sa fie suficiente pentru cele aproape 2.000 de persoane din cele 664 de sectii de votare din judet.

Vezi, in format LIVE TEXT, cum decurge votul in tara
Iata si cum se desfasoara turul doi al alegerilor prezidentiale in strainatate

BEJ Cluj a mai avut o initiativa inedita ce a vizat predarea proceselor verbale dupa vot cu tichete rosii sau verzi, pentru evitarea cozilor.

In primul tur, reprezentantii sectiilor de votare cu procese verbale care contineau erori au primit tichete rosii cand s-au prezentat la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca pentru predare, iar cei cu procese verbale corecte au primit tichete verzi si au intrat separat.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *