Dupa primele trei trimestre ale anului, LIBRA INTERNET BANK a obtinut un profit net de 91 milioane de lei, cu 21% mai mult decat valoarea inregistrata in aceeasi perioada a anului trecut (75 milioane de lei). Tinta de profit stabilita pentru anul in curs este de 95 milioane de lei.

“Abordarea noastra de nisa functioneaza. Dupa incheierea celui de-al treilea trimestru, pot spune ca sunt sanse foarte mari pentru a depasi semnificativ tinta de profitabilitate din 2019”, a declarat Emil Bituleanu, Director General al LIBRA INTERNET BANK.

In luna septembrie, activele nete ale LIBRA INTERNET BANK au fost de 5,46 miliarde de lei, iar soldul creditelor a ajuns la 3,96 miliarde de lei, in crestere cu 22% fata de valoarea inregistrata la finalul anului trecut (3,25 miliarde de lei).

Dupa primele 9 luni ale acestui an, soldul surselor a fost de 4,96 miliarde de lei, in crestere cu aproximativ 4% fata de finalul lui 2018 (4,76 miliarde de lei), iar rata de neperformanta a ramas la un nivel foarte bun, cu o valoare inregistrata de 2,21%.

LIBRA INTERNET BANK, membra a grupului american de investitii New Century Holdings (din 2003), este una dintre cele mai dinamice banci din Romania, cu o medie anuala a cresterii activelor de peste 30%, in ultimii 5 ani.

Banca este specializata in domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari, agribusiness-ul sau segmentul IMM-urilor si acorda o atentie deosebita tehnologiei moderne si inovatiei in banking.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *