Reprezentanta Comisiei Europene in Romania anunta ca face un giveaway cultural. Premiul pus la bataie este un set ce contine comedia satirica “Avarul” de Moliere, un rucsac, o agenda si un pix.

Cei care vor sa participe la acest giveaway trebuie sa raspunda corect la o intrebare despre dramaturgul francez: In ce an a murit Moliere?

Cei care raspund corect la intrebare intra in tragerea la sorti, iar dintre acestia 5 vor fi alesi castigatori. Castigatorii vor fi anuntati chiar vineri.

“❗️GIVEAWAY cultural❗️

Shakespeare 1564-1616
Caravaggio 1571-1610
Rembrandt 1606-1669

Moliere 1622-❓
Vivaldi 1678-1741
Bach 1685-1750

In ce an a murit Moliere? Spune-ne raspunsul mai jos intr-un comentariu pana maine, 01 noiembrie, ora 12.00 PM, iar noi vom trage la sorti 5 castigatori, care vor primi un set ce contine: “Avarul” de Moliere, alaturi de un rucsac, o agenda si un pix”, se arata in anuntul Reprezentantei Comisiei Europene in Romania publicat pe Facebook.

In aproape o ora, postarea a strans 300 de comentarii.

Acest giveaway are loc in contextul in care un consultant artistic al Teatrului German din Timisoara a intrat in atentia publica dupa o gafa ce poate fi clasata drept incompatibila cu functia si domeniul in care activeaza: Elisa Covaci a vrut nici mai mult nici mai putin decat sa gaseasca adresa de mail a scriitorului francez Moliere, pentru a discuta cu el despre cedarea unor drepturi de autor pentru folosirea unui fragment dintr-o piesa de teatru.

Iata mai multe detalii:

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *