FCSB s-ar putea alege cu o sanctiune dura din partea Federatiei Internationala de Fotbal Asociatie (FIFA).

Atacantul polonez Lukasz Gikiewicz a reclamat formatia lui Gigi Becali la FIFA si a cerut platirea contractului pana la terminarea lui, dar si o interdictie de a mai face transferuri pentru FCSB.

“Stirile cu Gikiewicz in vacanta din Croatia sunt inca o dovada ca oamenii de la FCSB nu se simt comfortabil sa spuna adevarul. Ei dau informatii false presei. Lukasz e in Croatia pentru ca acolo locuieste acum, nu pentru ca e in vacanta. Si-a terminat contractul inca din 20 septembrie si am facut deja o plangere la FIFA pe 30 septembrie”, a spus avocatul lui Gikiewicz, bulgarul Georgi Gradev, pentru Gazeta Sporturilor.

“In plangere, cerem toti banii pana la finalul contractului si o interdictie de a mai face transferuri pentru FCSB. Ei voiau sa-i faca o actiune disciplinara, dar dupa ce i-am notificat despre rezilierea contractului nu au mai raspuns nimic”, a adaugat acesta.

Lukasz Gikiewicz (31 de ani) a semnat cu FCSB la inceputul lunii august, insa Gigi Becali a decis sa renunte la serviciile sale dupa numai 4 meciuri.

Atacantul polonez n-a acceptat insa reziliere contractului, astfel ca FCSB a recurs la mai multe metode pentru a-l convinge sa plece, printre care: i s-a luat masina de serviciu, a fost dat afara din camera in care locuia si nu a mai fost primit la antrenamentele primei echipe.

Gikiewicz avea un contract cu FCSB pana in iunie 2020, cu un salariu lunar de 8.500 de euro.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *